Update wedstrijden 2018

Maandag, 26 maart 2018

Beste vissers, Het seizoen gaat bijna beginnen.......

Beste vissers,
Het seizoen gaat bijna beginnen, ik hoop dat de vis er net zoveel zin in heeft als ons.

Er zal nog 1 wijziging gaan plaatsvinden in de agenda voor wat betreft de competitie, meer hierover volgt nog.

Ook is er nieuws met betrekking tot de stedenwedstrijden, deze gaan niet door dit jaar.
Na Hoensbroek en Brunssum, is nu ook Schinveld uit de stedencommissie.
We gaan lopende dit jaar wel weer in overleg voor de volgende jaren.
Ik ben van plan om de geplande 16 juni stedenwedstrijd te veranderen in een jubileum open koppel,
maar meer hierover in een volgend bericht.

Er is ook een reglement voor de open koppel. Deze komt ook bij Hengelsport Heijnens te hangen.

Inschrijven voor de verenigingswedstrijden kan weer via Ronald en Marco.
Let wel op, na inschrijven is betaling verschuldigd, er vindt geen teruggave plaats,
Ook dienen prijzen persoonlijk afgehaald te worden, anders vervalt de prijs aan de wedstrijdcommissie.

Tot maandag op de eerste wedstrijd. Kom op tijd!! Er zal het een en ander besproken worden.

De wedstrijdcommissie