Einde seizoen in zicht!!!

Maandag, 13 november 2017

Het visjaar 2017 zit er bijna op.....

Geachte heren wedstrijdvissers,

Komende zondag 19-11-2017 vissen we onze laatste wedstrijd meetellend voor de VVHJ2017 competitie.
Aansluitend op de wedstrijd doen we tevens ook de VVHJ2017 prijsuitreiking.

De drie klassen zijn;
- Vaste stok Klasse
- Feeder Klasse
- Algemeen (totaal) Klasse

Per klasse zijn er drie prijzen in de vorm van bonnen. Dit alles vooral mogelijk gemaakt door de firma Wanders!! onze dank hiervoor!!
1e €25,-
2e €20,-
3e €15,-

De visser met het hoogste puntentotaal mag zich een jaar lang visser van het jaar noemen en zal onze kampioen van vorig jaar Jan Palmen opvolgen.

Ook hebben we een datum voor de oudjaars/oliebollenwedstrijd. Dit wordt zaterdag 23 december.
Na deze wedstrijd drinken we er een(wees verstandig of regel een BOB) en zijn er oliebollen enzovoort voorzien.
We vissen van 10.00 tot 14.00 uur en loten om 08.30.
De wedstrijd is vrije hengel en geen vakken. Iedereen prijs. Kosten €5,-
Bij erg slecht weer of ijs op de vijver doen we wel gewoon de borrel, maar niet de wedstrijd.
Persoonlijk opgeven bij Marco of Ronald, ook als je alleen naar de borrel komt ivm de inkopen. Dit kan tot de woensdag ervoor.

Tot zondag of anders tot 23 december.

De wedstrijdcommissie.